20 NOV METAL AVOND BOERDERIJ HARDENBERG

Undawn Hedon

20 NOV METAL AVOND IN HARDENBERG

Aardschok: “ De Nederlandse mannen van UNDAWN hebben ons met hun 2e studio album Justice Is… al laten zien dat ze tot de top van de Nederlandse Metalcore behoren. Dit bewijzen ze opnieuw met hun nieuwe plaat Solidarity! 

Arrow Lords of Metal: “Undawn heeft genoeg kwaliteit voor een internationale breakthrough”
 
Rockportaal: ”Het blijft voor mij een compleet raadsel, dat Undawn nog niet bij het (inter)nationale metalpubliek is doorgebroken. (…) want na Justice Is… en met nu de sterke opvolger Solidarity kan je deze band toch niet langs je heen laten gaan.” 
 

Geniet van een heerlijke metal avond

Zin in een lekkere avond metal? Om even alles te vergeten wat je doordeweeks hebt meegemaakt?

Met de Zwolse metalband UNDAWN vergeet je direct alle kutzooi die je hebt meegemaakt afgelopen week. Verwacht een mix van melodische metalcore, afgewisseld met lekkere gitaarsolo’s en kneiterdikke breaks. UNDAWN regelt het voor je op het allerhoogste niveau.

Nu kun je misschien denken: metalcore? Dat genre wat 10 jaar geleden al is uitgestorven?  Wat moet ik daar nou mee?

Metalcore met een hele speciale saus

Nou, heel veel dus. Want UNDAWN brengt metalcore met een hele speciale saus. Dus geen standaard riffje, breakje, maar fantastische composities. Metal die zelfs de blackste black metal fan nog kan waarderen. Want we kunnen altijd ouderwets onder de indruk zijn van goede muzikanten. 

Geen beginnend metalbandje dus. Nee. Dit moet je ervaren, zoals de fans van UNDAWN vaak zeggen. Een dikke wall of sound. Dat is wat je krijgt. 

UNDAWN speelde supportshows voor:

  • While She Sleeps
  • Soulfly
  • Sonic Syndicate

Daarnaast deed de band onder andere tours door Duitsland, Oostenrijk en België.

Maar vanavond is de band klaar om de boel af te breken in BOERDERIJ, HARDENBERG om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. En te beuken tot je erbij neervalt.

Pleur je vooroordelen opzij, geniet van deze teringgoede band en neem je vrienden mee. Want deze band, en al helemaal voor deze prijs, is een buitenkansje.

Videoclip IMPLODE van UNDAWN

LIVESHOW UNDAWN